mandag 27. juli 2009

Dufteposer

De første lavendelposene er ferdig. Det dufter så godt i hele huset! Posene er sydd i bomullstoff, alle har blondekant og stoffdecoupage pynt. Posene er fylt med lanvendel fra hagen, og fyllvatt for å gi posen pen form. Det er fremdeles mye lanvendel igjen i lavendelkrukken min, og mer henger til tørk, så jeg har mulighet til å lage mange flere poser. De er ganske populær på julemarkeder. I fjor gikk jeg tom ganske fort.


13 kommentarer:

Epletreet sa...

De ble kjempefine! Du ispirerte meg her om dagen til og høste min lavendel. Før har den bare vært til "pynt" i hagen.

Laila -Karin sa...

Flotte var de.

AnneKa sa...

Så fine de blei. Kan tenke meg at de selger veldig bra. Fint med sånne ting på julemessen som ikke er så alt for store og dyre. Har gått litt i tenkeboksen for å komme på sånne passelige ting å lage, og dette var en god ide.

Hanne sa...

Åh, så delikat. Syns jeg kjenner duften helt hit til Valnesfjord.
Ha ei super uke!
Pludrehanneklem

Seascape sa...

Nydelige duft poser du har laget.
Tror jeg må ut å sanke Lavendel.

Klemmmmmmmmmm

Jannickes Hjemmekos sa...

Så fine de ble og dufter nok herlig. Jeg har begynt å hekle tøfler til min søster. Ha en fin uke. Klem fra Jannicke

merethe sa...

Disse ble kjempesøte Hanne. Jeg har også høstet lavendel og mere skal inn til tørk. Elsker slike små poser her og der med godlukt.
:)

Landliv sa...

Datteren min og jeg sydde noen liknende i fjor, men vi kjøpte lavendelen da... Så koselig å kunne selge slike egenproduserte ting på markeder da! Vi må lage systue igjen her også :-)

Birgitta sa...

Vad fina din lavendelpåsar är. Och av egenodlad lavendel. Det luktar ju så gott.
Ha det!
Kramis Birgitta

Mia sa...

Nydelige, skjønner de går fort med på julemarkedet :)

Lisemor sa...

Så deilig med egenproduserte duftposer!

Solveig sa...

Synes nesten jeg kan kjenne lukten. Så forseggjorte lavendelposer er sjeldne å se.

Rita sa...

Hej Hanne.
Jeg er vild med dine poser.
Sælger du ud af huset til Danmark ? smiler.
Hav en dejlig aften og en skøn ny uge.
Knus Rita.